BOKNINGSVILLKOR

Av- och Ombokningsregler.

  • För boende som av eller ombokas 30 dagar före ankomst återbetalas boendekostnaden till gästen, dock med undantag för att Höglekardalens Semesterby behåller  anmälningsavgiften om 1000kr.
  • För boende som av eller ombokas 29-0 dagar före ankomst utan giltig orsak enligt avbeställningsskydd (om sådant tecknats) erhåller Höglekardalens Semesterby 100% av kostnaden för boendet.

AVBOKNING MED AVBESTÄLLNINGSSKYDD

Avbeställningsskydd kan endast köpas vid bokningstillfället. Det innebär att du kan avboka fram t o m dagen innan avtalad ankomst mot en avbokningsavgift på 400kr samt kostnaden för avbeställningsskyddet d v s 250kr. För att kunna avboka gäller att du eller någon i ditt resesällskap uppfyller något av följande kriterier.

  • du har drabbats av akut sjukdom, olycksfall eller dödsfall
  • du har fått en kallelse till krigsmakt eller civilförsvar
  • du har drabbats av en väsentlig skada i bostaden, brand, översvämning eller liknande allvarlig händelse.

Du måste kunna styrka ditt förhinder med intyg från läkare, myndighet eller försäkringsbolag. Intyget skall vara oss tillhanda senast en vecka efter avbokningsdagen.

COVID-19

Utefter rådande omständigheter följer vi noggrant utvecklingen av COVID-19. Vi förhåller oss till Folkhälsomyndighetens rekommendationer och beslut detta innebär att förhållanden kan komma att ändras med kort varsel. Vi hoppas att ni har förståelse för detta. Det är viktigt att även du som gäst håller dig uppdaterad med senaste information samt riktlinjer från myndigheterna. Vi hoppas att Corona-viruset inte kommer att tillföra för stora begränsningar inför kommande säsong och att ni har förståelse för det begränsningar och försiktighetsåtgärder som vi vidtar. Det är ett konstigt år som kommer att bli lite annorlunda.

Du måste kunna styrka ditt förhinder med intyg från läkare.

INCHECK

ANKOMST

Tillträde till stugan 15.00
Vid ankomst senare än 18.00 – kontakta receptionen.
0643-320 27

TA MED

HUSDJUR

Meddela ALLTID om ni önskar ta med husdjur. Pris: 200 kr.

Lägenheterna = djurfria!

BOKA

LINNEPAKET

Finns att hyra för 200 kr. Innehåller lakan, stor och liten handduk.

Använda lakan läggs tillbaka i påsen.

BOKA

STÄD

Stuga eller lägenhet skall lämnas städad och fin. Bokning av städ, senast onsdag. Pris fr. 1.000 kr

EJ STÄDAD STUGA KOMMER ATT DEBITERAS

UTCHECK

AVRESA

Utcheckning  senast 11.00