SKIDSKOLA

SKIDSKOLAN I BYDALSFJÄLLEN HAR SIN BAS VID DROMBACKEN

Skidskolan i Bydalsfjällen har sin bas vid Drombacken – Höglekardalens Semesterby. Här har vi vår samlingsplats och största delen av lektionerna bedrivs här. Vi erbjuder skidåkning i varierande lutning för alla nivåer, närhet till barnområde och skicrossbana. Naturligtvis åker vi ofta i hela det övriga systemet. Vi har även skidskola i Gräftåvallen, där vi erbjuder privatlektioner.

VARFÖR SKIDSKOLA?
Att skidskolan är det självklara valet för de gäster som aldrig tidigare har åkt skidor, det vet vi. Men begreppet skidskola idag, är så mycket mer än så. Vi är en komplett skidskola med instruktörer med lång erfarenhet. En erfaren skidinstruktör hittar ”nyckeln” till utveckling hos varje enskild individ, vilket snabbt gör skidåkningen ännu roligare och utmanande. Det finns alltid saker att slipa på!

Vi erbjuder lektioner i alla discipliner och för alla nivåer från nybörjare till tävlingsåkare.

GRUPPLEKTIONER för våra yngre gäster ger inte bara rolig skidåkning, det är minst lika kul att träffa nya kompisar i backen att hänga med även utanför skidskolan.

PRIVATLEKTIONER är populärt, man vill utveckla sin skidåkning eller bara njuta av frisk luft och friheten på fjället. Hos oss hittar du skidåkning med SVÄNGRUM oavsett om det är alpint, snowboard eller telemark. Boka i tid!

MÅLET ÄR ALLTID ATT UTVECKLA SIN TEKNIK OCH ATT HA KUL OAVSETT AMBITIONSMÅL.

Skidskolan
SKIDSKOLA  GRUPP (3-10 pers) 

ALPINT

Skidskola

SNÖSTJÄRNOR: 3-6år/ SVÄNGARE:  7-11år

Första gången på skidor? Med hjälp av lek och lite tips &  trix hittas känslan för snö och målet är att klara sig på egen hand. Att ha kul ligger i fokus!
FÖRKUNSKAPER = Inga

SNÖKANONER:3-6år/Fräsare: 7-11år

Här går utvecklingen snabbt! Vi tränar på lite mera skär, balans och testar lite tuffare backar. Här är det ofta full fart i gruppen.
Har man kul så utvecklas man!
FÖRKUNSKAPER = klarar att åka lift med lite hjälp. Svänger med kontroll över farten i de flesta backar.

ALPINT LEVEL 1&2 12-15år

Att utvecklas tillsammans med jämnåriga kompisar. Här lägger vi ribban ganska högt, brukar vara en grupp där utvecklingen ofta är snabb. Vi åker överallt i systemet och lägger upp träningen lite mer per individ men ändå tillsammans med kompisar. Ibland åker vi portar och off pist!

FÖRKUNSKAPER

LEVEL.1 = Klarar liften själv, åker med nästan parallella skidor.
LEVEL.2 = Åker med parallella skidor på skär med bra fartkontroll i de flesta backar.

SKIDSKOLA  GRUPP (Min 3-pers) 

SNOWBOARD

Skidskola SNOWBOARD

SNOWBOARD LEVEL 1

Aldrig provat snowboard. Här jobbar vi med att hitta känslan och balansen. Kan vara tufft i början, men vi kämpar på och snart sitter det. Ha tålamod!
FÖRKUNSKAPER = Inga

SNOWBOARD LEVEL 2

Har viss erfarenhet. Vi försöker så bra det går att minimera sladdande sväng för att hitta en skärande bräda i både tå och hälsväng.
FÖRKUNSKAPER = Klarar liften själv samt sladdsvängar, tå och häl.

 

PRISER grupp =75min

ALPINT & SNOWBOARD
 3 D  4 D 5 D 
ALPINT  750kr 900kr 1050kr
SNOWBOARD 750kr
Level 1 & 2 750kr X X

SAMLING

Samling vid Dromliften måndagar 9:30

BETALNING

Betalas i receptionen senast torsdag.

OBS!

Snowboard endast 3 dagar

SKIDSKOLA  ALLA NIVÅER ALLA ÅLDRAR

PRIVATLEKTIONER

Privatlektioner

PRIVATLEKTIONER

Vi rekommenderar privatlektioner för bästa möjliga utveckling! Du får egen tid med någon av våra instruktörer eller dela lektion med någon i familjen. Delad glädje dubbel glädje. Vi erbjuder privatlektioner till alla oavsett ålder eller nivå. Alpint, Snowboard, Telemark eller längd. Vi utgår från dina/era mål och förutsättningar. Att utvecklas som skidåkare är otroligt tillfredsställande. Vi erbjuder privatlektioner till alla oavsett ålder eller nivå. Alpint, snowboard, telemark eller längd. BOKA en eller flera privatlektioner du med!

 

PRISER =60min

ALPINT, LÄNGD & SNOWBOARD
 1 P 2 P   3 P  >4 P
1 h 600kr 450kr/p 400kr/p +200kr/p
2 h 960kr 720kr/p 640kr/p +400kr/p
3 h 1.260kr 910kr/p 840kr/p +600kr/p

OBS! BOKA DINA LEKTIONER I GOD TID

Privatlektioner finns att boka vardagar från 13:00 ( då FM. är avsatta för grupplektioner ) samt helger.

BOKA HÄR
BOKA HÄR
BOKA HÄR