Hovdeshögen

NU BYGGER VI!

NYA LÄGENHETER PÅ HOVDE

Bydalsfjällen erbjuder härlig skidåkning i riktiga fjäll, ett eldorado för alpin skidåkning, toppturer, tur- och längdåkning. Även sommar och höst är det ett paradis för fjällvandring, fiske, cykling eller bara njuta av den storslagna naturen och den friska fjälluften. Nu bygger vi 22 nya lägenheter med Ski-in/Ski-out läge. Sutteränghus som ligger vackert inbäddade på Hovdeshögens fjällsluttning. Husen som är under uppförande ligger halvvägs upp i backen och har en fantastisk utsikt mot Dromskåran. Lägenheterna har 2 plan, högt i tak och en öppen planlösning, fullt utrustade kök, 3 sovrum, badrum med bastu, tvättmaskin och torktumlare. Till varje lägenhet tillhör 1 bilplats och ett skidförråd på ca 1m².

Vill du göra en intresseanmälan redan idag?
Kontakta Lasse Sällström.

Kontakta oss här

Husen byggs av Trångsvikens Bygg AB. Företaget finns i Östersund och har tidigare bland annat byggt liknande hus i Funäsdalen. Lägenheterna beräknas vara klara för inflyttning i början av februari 2022.

ladda ner kartan här

ALLRUM/KÖK

A LÄGENHET (d v s vänster lägenhet)

Lägenheterna ger en modern och ombonad känsla med en öppen planlösning, gott om utrymme och högt i tak. Här finns gott om plats att njuta tillsammans efter en dag på fjället. Interiör i stilrent gråa toner. Väggar och tak i stengrå lasyr, köksluckor i snygg peppargrå, svart- grå bänkskiva och kombinerad rostfri kyl/frys, micro, ugn, spishäll och diskmaskin. Från allrummet nås balkongen, på ca 8 m² med fantastisk utsikt mot Drommen.

RUMSBESKRIVNING

SOVRUM

A LÄGENHET (d v s vänster lägenhet)

Lägenheterna har 3 sovrum.
Sovrum 1: För 1-3 personer beroende på vilken säng man väljer.
Sovrum 2: Dubbelsäng, skjutdörrsgarderob & låsbart skåp.
( vid eventuell uthyrning )

BADRUM

A LÄGENHET

Kombinerat rum för dusch/bastu och tvätt. Handfat med förvaringsskåp inunder, spegel med belysning, handdukstork, kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Väggar bekläds med träpanel förutom i duschutrymmen, dessa ytor kaklas grå 30×30. Panelen är laserad stengrå. (två väggar bekläds med panel och två väggar kaklas, väggar som bildar duschhörna kaklas)

HUSTYP 1

NYA LÄGENHETER PÅ HOVDE

3 STYCKEN

HUS 1, 5 & 6

Brf 1 HOVDE kommer att bestå av 11 st tvåvåningshus,  3 st med entré på plan 1 och har en bostadsyta på 70 kvm. (HUSTYP 1)

LADDA NER SOM PDF

HUSTYP 2

NYA LÄGENHETER PÅ HOVDE

8  STYCKEN

HUS 2, 3, 4, 7, 8, 9, 10 & 11

Brf 1 HOVDE kommer att bestå av 11 st tvåvåningshus, 7 st med entré på plan 2, med en bostadsyta på 78 kvm (HUSTYP 2)

LADDA NER SOM PDF

BOKADE ELLER SÅLDA

HUSNUMMER = LÄGENHETSNUMMER

A ELLER B LÄGENHET

VISA LEDIGA OBJEKT
KOSTNADSKALKYL