VÄLKOMNA IN!

NYINFLYTTAD PÅ HOVDE

Bydalsfjällen erbjuder härlig skidåkning i riktiga fjäll, ett eldorado för alpin skidåkning, toppturer, tur- och längdåkning. Även sommar och höst är det ett paradis för fjällvandring, fiske, cykling eller bara njuta av den storslagna naturen och den friska fjälluften. Nu är 22 nya lägenheter med Ski-in/Ski-out läge färdigbyggda. Sutteränghus som ligger vackert inbäddade på Hovdeshögens fjällsluttning. Husen som ligger halvvägs upp i backen och har en fantastisk utsikt mot Dromskåran. Lägenheterna har 2 plan, högt i tak och en öppen planlösning, fullt utrustade kök, 3 sovrum, badrum med bastu, tvättmaskin och torktumlare. Till varje lägenhet tillhör 1 bilplats och ett skidförråd på ca 1m².

BRF HOVDE

 ALLA LÄGENHETER ÄR SÅLDA

Vill du göra en intresseanmälan till NÄSTA ETAPP ?
Kontakta Lasse Sällström.

Husen byggs av Trångsvikens Bygg AB. Företaget finns i Östersund och har tidigare bland annat byggt liknande hus i Funäsdalen.

ALLRUM/KÖK

A LÄGENHET (D V S VÄNSTER LÄGENHET)

Lägenheterna ger en modern och ombonad känsla med en öppen planlösning, gott om utrymme och högt i tak. Här finns gott om plats att njuta tillsammans efter en dag på fjället. Interiör i stilrent gråa toner. Väggar och tak i stengrå lasyr, köksluckor i snygg peppargrå, svart- grå bänkskiva och kombinerad rostfri kyl/frys, micro, ugn, spishäll och diskmaskin. Från allrummet nås balkongen, på ca 8 m² med fantastisk utsikt mot Drommen.

SOVRUM

A LÄGENHET (D V S VÄNSTER LÄGENHET)

Lägenheterna har 3 sovrum.
Sovrum 1: För 1-3 personer beroende på vilken säng man väljer.
Sovrum 2: Dubbelsäng, skjutdörrsgarderob & låsbart skåp.
( vid eventuell uthyrning )

BADRUM

A LÄGENHET

Kombinerat rum för dusch/bastu och tvätt. Handfat med förvaringsskåp inunder, spegel med belysning, handdukstork, kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Väggar bekläds med träpanel förutom i duschutrymmen, dessa ytor kaklas grå 30×30. Panelen är laserad stengrå. (två väggar bekläds med panel och två väggar kaklas, väggar som bildar duschhörna kaklas)

HUSTYP 1

NYA LÄGENHETER PÅ HOVDE

3 STYCKEN

HUS 4, 7 & 8

Brf 2 HOVDE kommer att bestå av 10 st tvåvåningshus,  3 st med entré på plan 1 och har en bostadsyta på 70 kvm. (HUSTYP 1)

HUSTYP 2

NYA LÄGENHETER PÅ HOVDE

7  STYCKEN

HUS 1, 2, 3, 5, 6, 9 & 10

Brf 2 HOVDE kommer att bestå av 10 st tvåvåningshus, 7 st med entré på plan 2, med en bostadsyta på 78 kvm (HUSTYP 2)