VINMAKERS DINNER

VINPROVNING

Den 8/2 gästas vi ännu en gång av Amaroneproducenten ”Famiglia Nicolis” Valpolicella. Familjen har i generationer gjort fantastiska viner med passion för tradition och kvalitet, i något stramare stil med koncentration & komplexitet. Efter förra årets succékväll, när Guiseppe och Sofia var här, har de kommit förfrågningar på ytterligare en provning. Vi kommer att hålla en vertikaprovning (flera årgångar av samma vin) av ”TESTAL” Rosso Verona IGT. En vertikalprovning beskriver inte bara enskilda årgångars egenskaper utan ger oss också kunskap om hur producentens vin utvecklas med lagring.

PROVNINGEN börjar kl. 18.00. Samling i konferensen. ca: 19.30 3 rätters  Winemakers Dinner

PIZZETTA –
mustig tomat, örter & Sopressaa Veneta
OSSO BUCO –
En italiensk klassisk gryträtt på kalvlägg, risotto med karljohansvamp och parmesan.
PARMESAN –
En bit ost med lagrad balsamico
TIRAMISU –
Lyxigt och ljuvligt gott! Italiensk dessert som varvas med kex som är doppade i kaffe ock likör och en krämig mascarponeblandning.
PRIS – 895:-
PROVNINGEN börjar kl. 18.00. Samling i konferensen. ca: 19.30 3 rätters  Winemakers Dinner
COUNTRY Patrik Isaksson

THE MERCURY BOYS

Den 15/2 är det dags för Country lördag igen! Vi gläds av samma härliga gäng som i fjol och gästas även gästas . Verkligen en kväll ni inte får missaäven av Patrik Isaksson som kommer att sjunga och underhålla med The Mercury Boys. Verkligen en kväll ni inte får missa.

COUNTRYBUFFÉ börjar kl. 19.00. Kockarna dukar upp till fest! PRIS för mat & underhållning 450kr/pers

BYGG DIN EGEN PULLED PORK SANDWISCH –
MASSOR AV GODA TILLBEHÖR….

Pulled Pork, Coleslaw, picklad rödlök, baked beans, avocado sallad, svampar i variation, hummus, oliver, jalapeno, olika såser och ris.

DESSERT –
BANANA CREAM PUDDING
KLÄDSEL –
Klä dig gärna Country!